TOIMITUSEHDOT & USEIN KYSYTTYÄ

MITEN TUOTTEET TILATAAN?

Voit tilata tuotteitamme joko ETSY-verkkokaupasta (ei valitettavasti suomenkielistä versiota) tai ottamalla meihin suoraan yhteyttä yhteydenottolomakkeella. Voit myös laittaa sähköpostia (info@virkkuukoukussa.fi) tai ilahduttaa meitä soitollasi numeroon 044-203 9639. Tehtyäsi tilauksen suoraan meiltä, saat sähköpostiisi tilausvahvistuksen ja laskun pdf-muodossa parin päivän sisällä. Laskun maksamisen jälkeen toimitamme tuotteesi. 

 

MITEN TUOTTEET MAKSETAAN?

Tuotteemme maksetaan ETSY-verkkokauppaa käytettäessä tilauksen yhteydessä. Jos tilaat suoraan meiltä sähköpostilla tai puhelimitse, lähetämme sinulle laskun. Kun näemme suorituksesi tilillämme, postitamme tilauksesi viipymättä, ellei toisin ole sovittu. Etukäteismaksamiseen olemme päätyneet valitettavien väärinkäytösten ehkäisemiseksi.

 

MILLAISET LÄHETYSKUSTANNUKSET TEILLÄ ON?

Perimme noin 10 € postitusmaksun EU:n alueen tilauksiin, myös Suomeen. Tarkka lähetyskulu euroissa riippuu dollarin kurssista (johon Etsy:n hinnasto on sidottu). EU:n ulkopuolisten maiden postitusmaksut voit tarkistaa ETSY-verkkokaupastamme

 

ONKO TEILLÄ VÄHIMMÄISTILAUSMÄÄRÄÄ?

Ei ole. 

 

MIKÄ ON VAIHTOPOLITIIKKANNE?

Peruskokojen ja -värien vaihto-/palautusoikeus on 14 päivää tuotteen vastaanottamisesta. Palautusoikeus koskee käyttämätöntä tuotetta. Erikoistilauksilla ei ole vaihto- eikä palautusoikeutta. Lähetämme mielellämme materiaalinäytteitä, mikäli värisävy mietityttää.  

Palautustapauksissa ota aina ensin yhteyttä meihin sähköpostilla tai puhelimella tarkempia palautusohjeita varten. Palautukseen on käytettävä halvinta toimitustapaa. Maksu palautetaan asiakkaalle saatuemme tuotteen ja tarkastettuamme sen kunnon.

 

TOIMITUSAIKA?

Peruskokoja ja -värejä pyrimme pitämään aina varastossa, joten nIiden toimitusaika on noin 1-2 viikkoa. Erikoistilausten toimitusaika on noin 3 viikkoa. Tilausvahvistuksessa kerromme arvioidun toimitusajan tilaamallesi tuotteelle. Varaamme oikeuden pidempään toimitusaikaan, jos tuote tai siihen tarvittava materiaali on tilapäisesti loppunut varastoltamme.