TUOTEINFO

Materiaali

Kaikki tuotteemme ovat 100 % tekstiiliteollisuuden ylijäämämateriaalia. Materiaalin luonteesta johtuen kuteen paksuus ja sävyt saattavat vaihdella. Kude on pääasiassa puuvillaa, mutta saattaa sisältää myös tekokuituja. Tummat värit saattavat päästää väriä ja haalistua pesussa (ks. hoito-ohje.)

 

Värit

Mattojen perusvärit ovat puhtaan valkoisen, luonnonvalkoinen, harmaa (meleerattu), musta ja punainen. Erikoisvärejä on saatavilla tilauksesta. Voit tilata ilmaisia materiaalinäytteitä olemalla suoraan meihin yhteydessä!

 

Hoito-ohjeet

Suosittelemme kaikille matoille 40 asteen hienopesua kutistumisen sekä värinlähdön välttämiseksi. Pienet koot voi pestä kotikoneessa ja isommat pesulassa. Noudata kuitenkin aina oman pesukoneesi täyttömääriä. Matot on pestävä erillään muusta pyykistä ja värilliset matot saattavat haalistua useiden pesujen jälkeen. Matot kuivataan ilmavasti tasossa sekä muotoillaan kosteana.

 

Muuta huomioitavaa

Jokaisella käsityöläisellä on omanlaisensa "käsiala", joten jokainen mattomme on uniikki. Matot saattavat mennä tiiviissä pakkauksessa ja kuljetuksessa kasaan, joten lattialle laitettaessa niitä kannattaa oikoa tai silittää (höyryttää) kostean kankaan läpi. Matot siliävät ja asettuvat muotoonsa käytön myötä.